• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Pastasalat med minifrikadeller agurk og tomat

Pastasalat med små kyllingefrikadeller

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Det er en god idé at bruge fuldkornspasta i hverdagen, det er sundere og mere mættende end de almindelige pastatyper

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    450 g hakket kyllingekød eller svine- og kalvekød maks. 10 % fedt
    1 æg
    1 dl mælk
    3 spsk rasp
    2 spsk revet løg
    evt. 1-2 fed presset hvidløg
    evt. 2 spsk hakket persille
    1 ½ tsk salt
    Peber
    1 spsk olie til stegning

    2 madkasser med pastasalat
    100 g fuldkornspasta
    2 dl snittet grøn salat
    6 cherry tomater skåret i halve
    1 dl blomkål i buketter
    1 dl agurke i tern
    Evt. 1 dl ærter
    1 spsk olivenolie
    1 spsk citronsaft
    Salt og peber
    Evt. 1 spsk klippet purløg

    Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
    Foto: Henrik Freek

    Pastasalat med små kyllingefrikadeller

    Kyllingefrikadeller
    Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg små frikadeller af farsen på en pande i olie. Tjek at de er gennemstegte.

    Server frikadellerne til aftensmad og tag 4-6 fra til de 2 madpakker og kom dem indpakket i køleskabet, hurtig efter stegningen.

    Pastasalat
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

    Overbrus dem med koldt vand i en sigte.

    Bland pasta, grøntsager, olivenolie og citronsaft.

    Smag til med salt og peber. Krydr evt. med purløg.

    Kom pastasalaten i 2 bokse. Pak frikadellerne ind i plastfilm. Giv en gaffel med til at spise det hele med.

    Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
    Foto: Henrik Freek

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies