Super simpel salat til madpakken. Brug også gerne pestoen på varm pasta. Gerne sammen med grillet kylling.

Tilberedning

15 min - 1-2 madpakker

  1. Rist mandlerne let på en varm, tør pande eller i ovnen ved 200 grader i ca. 5- 6 minutter.
  2. Rib grønkålen. Kassér de grove stilke (eller brug dem f.eks. i juice)
  3. Blend mandler, hvidløg, grønkål og parmesan i en minihakker eller en foodprocessor.
  4. Blend gerne groft og smag til med salt.
  5. Vend pasta med pesto og servér straks eller pak i madpakken.

TIP!

I sæsonen kan du bruge rucola, persille, basilikum eller en kombination af disse.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.