Denne lækre pastaret med champignon og spinat smager fantastisk, og tager ingen tid at lave. Passer perfekt til de travle dage.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Steg baconskiverne sprøde, læg dem på et stykke køkkenrulle og hæld fedtet fra.
  2. Hak skalotteløg, skær champignonerne i skiver og skyl spinaten grundigt.
  3. Kog pastaen al dente som anvist på emballagen.
  4. Steg skalotteløg og champignon i lidt olivenolie sammen med timian til champignonerne er gyldne. Kom spinaten og fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
  5. Vend straks den friskkogte pasta i saucen, anret og kom knust bacon samt lidt revet parmesan hen over. Server straks med ekstra parmesan og lunt brød.

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.