Pasta med pesto og stegte cherrytomater
Tilberedning
15 min - 4 personer
- Sæt en stor gryde vand i kog.
- Pil løg, halvér og skær i skiver.
- Vask cherrytomaterne og halvér dem.
- Tag en stor sauterpande frem og sæt på højeste varme.
- Kom pastaen i vandet, når vandet koger og kog efter anvisning
- Kom olie, tomater og løg i panden. Steg hurtigt, rør hyppigt og krydr med lidt tørrede urter, salt og peber. Skru helt ned for varmen.
- Sigt vandet fra den kogte pasta og kom pastaen ned i panden.
- Kom pesto og rucola i panden og vend forsigtigt det hele sammen.
- Drys eller smuldr osten over retten og servér.
Retten kan varieres i det uendelige: Tilføj oliven, peberfrugt, squash, revne gulerødder etc.
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard