Mad på 15 minutter, til hele familien. Smager super skønt!

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Sæt en stor gryde vand i kog.
  2. Pil løg, halvér og skær i skiver.
  3. Vask cherrytomaterne og halvér dem.
  4. Tag en stor sauterpande frem og sæt på højeste varme.
  5. Kom pastaen i vandet, når vandet koger og kog efter anvisning
  6. Kom olie, tomater og løg i panden. Steg hurtigt, rør hyppigt og krydr med lidt tørrede urter, salt og peber. Skru helt ned for varmen.
  7. Sigt vandet fra den kogte pasta og kom pastaen ned i panden.
  8. Kom pesto og rucola i panden og vend forsigtigt det hele sammen.
  9. Drys eller smuldr osten over retten og servér.

Retten kan varieres i det uendelige: Tilføj oliven, peberfrugt, squash, revne gulerødder etc.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.