Vegetarretten de flest kan lide…. hele molevitten kan også serveres til fx en kotelet eller en frikadelle, hvis man trænger til det.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Tænd ovnen på 225 grader.

Skræl rodfrugterne og skær i mundrette stykker. Vend rodfrugterne med olie og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med hakket rosmarin og krydr med salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 25 minutter.

Skyl spinaten godt. Kog pastaen som angivet på emballagen. Det sidste minut koges spinaten med. Afdryp pastaen.

Rør ricotta med salt og vend med pasta og ovnbagte rodfrugter. Server straks.   

Opskrift og styling: Lone Kjær 
Foto: Line Falck 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pasta med bagte rødder, spinat og ricotta

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.