Pasta med asparges
Tilberedning
30 min - 4 personer
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte.
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde. Tilsæt bouillonen og kog det op. Kom asparges, citronsaft og citronskal i. Kog det sammen under omrøring 2 min. Udrør majsstivelsen i fløden og rør det i. Kog det kort op. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i aspargessaucen. Server straks pyntet med basilikumblade og citronskal.
Energi pr. person: 2740 kilojoule (660 kcal)
Energifordeling:
Protein: 22 g- 14 %
Kulhydrat:96 g- 60 %
Fedt:19 g - 27 %
Grøntsager pr. person: 240 g
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, foto: Martin Dyrløv