En næsten klassisk italiener, men i en noget sundere udgave, som er mindst lige så lækker og velsmagende.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Halver kålen, fjern stokken og de yderste blade. Snit kålen fint.  Rist bacontern sprøde på en tør pande. Læg bacon til afdrypning på et stykke køkkenrulle. 
  2. Pisk æggeblommer sammen med 1 dl af mælken og majsstivelse. 
  3. Kom spidskål i en gryde og damp den i 5 minutter. Kasser vandet og afdryp kålen. 
  4. Varm 4 dl mælk i en gryde og pisk jævningen i. Kog saucen i ca. 2 minutter. Tilsæt spidskål og smag til med salt og peber.
  5. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Vend den kogte pasta med sauce og drys med bacon, kørvel og snittet forårsløg. 

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.