• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Pappardelle med grøntragout

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Grøntsager og svampe, som er svitset i olie og har snurret med fløde og vendt i lidt pasta er en af den slags retter, du kan lave i en håndevending.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Feb
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 rødløg
    2 pastinakker
    3 gulerødder
    ½ lille knoldselleri
    1 bakke champignon, 250 g
    2 spsk olie til stegning
    3 kviste frisk timian
    1 fed hvidløg
    2 dl bouillon
    1 dl fløde 9%
    2 tsk majsstivelse
    2 tsk Dijonsennep
    Salt og peber
    300 g pappardelle pasta
    Friske krydderurter fx kørvel, persille, timian eller estragon

     

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies