Pappardelle med grøntragout
Grøntsager og svampe, som er svitset i olie og har snurret med fløde og vendt i lidt pasta er en af den slags retter, du kan lave i en håndevending.
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Pil løget og skær i tynde både. Skræl pastinakker, gulerødder og selleri og skær i mundrette stykker. Rens champignon, fjern stokken og skær champignon i kvarte.
- Varm olien i en stor gryde og svits løg, rodfrugter og champignon. Tilsæt timian, presset hvidløg og hæld bouillon ved. Læg låg på gryden og lad grønsagerne simre ved svag varme i 5 - 10 minutter til de er møre. Fjern timiankvistene.
- Rør fløde med majsstivelse og sennep og hæld det ved grønsagerne. Lad simre ca. 2 minutter, mens der forsigtigt røres rundt.
- Kog pastaen som angivet på emballagen og server med grøn-ragout. Pynt med friske krydderurter.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek