Panzanella med rodfrugter, mozzarella og hjemmelavede brødcrutoner
Tilberedning
30 min - 4 pers.
- Sæt ovnen på 225 grader varmluft.
- Skræl eller skrub rodfrugterne og skær dem i tykke skiver.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Hæld 2 spsk. olivenolie over og drys med salt.
- Bag rodfrugterne i ovnen i 20 minutter til de har fået en let gylden farve og er møre. De skal dog stadigvæk have bid.
- Pil løget og skær det i ringe.
- Pluk basilikumsbladene af stilkene.
- Skær mozzarellaen i skiver.
- Skær brødet ud i tern og vend dem med 1 spsk olivenolie og lidt flagesalt.
- 5 minutter inden rodfrugterne er færdige hældes brødcroutonerne over rodfrugterne og bager med.
- Tag bagepladen ud og lad rodfrugterne køle af, inden de vendes med basilikum, rødløg og mozzarella.
Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla