Panzanella med hjemmelavet brødcrutoner | Sæson
I den klassiske italienske panzanella bruges tomater, men her er rodfrugter hovedpersonen i denne brødsalat. Servér den som den er eller med parmaskinke til.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Sæt ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Skræl eller skrub rodfrugterne og skær dem i tykke skiver.
  3. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Hæld 2 spsk. olivenolie over og drys med salt.
  5. Bag rodfrugterne i ovnen i 20 minutter til de har fået en let gylden farve og er møre. De skal dog stadigvæk have bid.
  6. Pil løget og skær det i ringe.
  7. Pluk basilikumsbladene af stilkene.
  8. Skær mozzarellaen i skiver.
  9. Skær brødet ud i tern og vend dem med 1 spsk olivenolie og lidt flagesalt.
  10. 5 minutter inden rodfrugterne er færdige hældes brødcroutonerne over rodfrugterne og bager med.
  11. Tag bagepladen ud og lad rodfrugterne køle af, inden de vendes med basilikum, rødløg og mozzarella.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Panzanella med rodfrugter, mozzarella og hjemmelavede brødcrutoner

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.