Brødet må gerne være tørt, men det er vigtigt det er af god kvalitet - det samme gælder olivenolie og tomaterne – ellers kan det være lige meget. En genial salat til grillmaden.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Riv brødet i mundrette stykker – direkte i en salatskål.

Anbring alle de øvrige ingredienser ovenpå, krydr med salat og peber og dryp derefter olivenolie og rødvinseddike over salaten, der blandes med to skeer. Brødet må ikke gå i stykker men skal fedtes godt ind.

Server salaten med det samme.

God salat til frokost eller som tilbehør, f.eks til grillmad.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.