Nemt tilbehør, som passer godt til f.eks. stegt kylling. De møre pastinakker bliver mere interessante i smagen, når de får selskab af lidt sød pære og salvie.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær løgene i tynde både. Skræl pastinakkerne og skær dem i halve eller kvarte alt efter størrelse. Smelt smørret på en pande og steg løg og pastinak over middel varme i 5-7 minutter.

Skær pærene i både. Tilsæt pærer og 3 spsk. vand og steg videre i 3-4 minutter.

Drys salvie i og smag til med salt, peber og hvidvinseddike. Server med det samme.

Velegnet som tilbehør til fx. stegt kylling.

Opskrift og foto udlånt fra bogen "Mad fra Samvirke - rodfrugter"

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pandestegte pastinakker med pærer og salvie

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.