Mine unger elsker pandekager til morgenmad. Og disse er så pinligt sunde, at de er ok… også i hverdagen.

Tilberedning

45 min - 12-14 styk - 4 personer

  1. Mos bananen til en fin puré med en gaffel. Pisk banan, mælk, æg, salt, vanilje og smør.
  2. Bland begge slags mel med bagepulver og pisk det i æggeblandingen.
  3. Kom squash i og steg små, tykke pandekager i olie på en varm, pande.
  4. Skær æblerne i både.
  5. Steg dem i smør i ½-1 minut. Krydr med kanel og evt. kardemomme.
  6. Servér pandekager med æble, valnødder og sirup.

TIP!
Du kan også rive gulerødder eller søde kartofler i dine pandekager.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.