Fyldte pandekager er noget både børn og voksne elsker – og det italiensk inspirerede spinatfyld med ricotta smager skønt! Er velegnee som grøn hovedret, evt frokostret eller som del af en buffet.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend dem til en tyktflydende dej. Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved køkkentemperatur. 

Brug en lille pande med teflonbelægning ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte. 

Riv courgetten groft, knug den fri for væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter. Bland spinatbladene ved og sauter videre ,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet. Hæld det hele i en skål og krydr med estragon eller dild samt salt og peber.  

Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i. Fordel fyldet i pandekagerne, der rulles sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen inden

Rør tomaterne med olivenolie og smag til med salt, peber og purløg. 

Server pandekagerne med tomatsalsa og bønner.

Energi pr. person
450 Kcal
Fedt 33%
protein 23%
kulhydrat 44%.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn, foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.