De saftige pandekager med gulerod og squash kan nydes som de er, med lidt hytteost på toppen. Prøv dem også som madpandekager og fyld dem med f.eks. salat og kød eller kikærter

Tilberedning

30 minutter - 6 pandekager

  1. Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej.
  2. Tilsæt revet squash, gulerod, fintsnittet forårsløg og hakket persille og rør dejen sammen.
  3. Bag 6 store pandekager på en pande i lidt olie til de er gyldne på begge sider.
  4. Server med ricotta, hytteost eller yoghurt.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.