En lækker pak choi opskrift med pærer, smilende æg og hjemmelavet Labneh. Labneh er yoghurt der drænes natten over, som bliver fantastisk cremet og blød, der passer godt til de krydrede pak choi.

Pak choi i varme krydderier, labneh og modne pærer
Ingredienser
5 personer
½ liter sødmælksyoghurt, naturel (giver ca. 250g labneh)
500 g pak choi
2 tsk hele korianderfrø
1 tsk hel spidskommen
3 fed finthakket hvidløg
1 tsk salt
1 spsk finthakket saltet citron
1 tsk
friskhakket timian
1 knivspids chiliflager
1 spsk olivenolie
Opskrift: Frugtformidlingen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft.
Labneh
1
Pak choi
1
2
3
Salaten
1
2
3
4
Tip
Brug græsk yoghurt i stedet for den hjemmelavede labneh.
Du kan med fordel lade pak choi og krydderierne marinerer natten over.
Grill pak choien i stedet for at bage dem, grill dem indtil de får en god stegeskorpe og mørner.