Frisk og dejlig salat til lam med sprøde Clara Friis pærer, timian og fetaost. Passer også perfekt til fisk, fjerkræ og svin.

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Rør citronsaft, olie og peber sammen i en stor skål.
  2. Halver pærerne. Skær stilken og kernehuset væk med en lille kniv. Skær pærerne i meget tynde skiver og vend dem i olie-citrondressingen lige så snart de er skåret ud.
  3. Bred pærerne ud på et fladet fad. Skær forårsløgene i tynde skiver. Pluk bladene af timianstilkene. Drys forårsløg og timianblade over pærerne. Smuldr fetaen over pærerne.
  4. Salaten egner sig særlig godt til retter med fisk, fjerkæ, svinekød og lam.

Opskrift og styling: Christine Bille Nielsen
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.