Friske grønne Clara Friis pærer marineret i ahornsirup med kanelcreme.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Rør yoghurten med kanel. Hak chokolade og valnødder groft. Skær pærerne i tynde strimler. Vend pærestrimlerne med ahornsirup i en stor skål så snart de er skåret ud.

Fordel pærerne i 4 dybe tallerkener eller skåle. Kom 2 spsk kanelyoghurt på toppen af hver portion og drys med chokolade og valnødder.

Opskrifter og styling: Christine Bille Nielsen
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.