Pærer med ingefær
En dessert med pærer og ingefær, som er lækker, let og ligetil! Det er hvad du får hvis du prøver denne pære-ingefær dessert fra bogen "Det Søde"
Tilberedning
30 min - 4 personer
Brug pærer der ikke er for hårde. Skræl dem og skær kernehuset ud. Del dem i kvarte og læg dem tæt i et ildfast fad. Riv ingefær fint, tag det i hånden og pres saften ud over pærerne. Drys lidt vanilje. Hak mandlerne groft og bland dem med græskarkerner, havregryn og en knivspids salt med kokosolie.
Fordel det over pærerne. Bag ved 180˚ varme 20-25 minutter.
Servér lun eller afkølet evt. med enten flødeskum, skyr, yoghurt, mandel- kokos- eller anden crème, pyntet med revet limeskal og drys af revet mørk chokolade.
Opskriften er venligst udlånt fra bogen Det Søde - Sundhed & nydelse af Lisbeth Tordendahl