En dessert med pærer og ingefær, som er lækker, let og ligetil! Det er hvad du får hvis du prøver denne pære-ingefær dessert fra bogen "Det Søde" 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Brug pærer der ikke er for hårde. Skræl dem og skær kernehuset ud. Del dem i kvarte og læg dem tæt i et ildfast fad. Riv ingefær fint, tag det i hånden og pres saften ud over pærerne. Drys lidt vanilje. Hak mandlerne groft og bland dem med græskarkerner, havregryn og en knivspids salt med kokosolie.

Fordel det over pærerne. Bag ved 180˚ varme 20-25 minutter.

Servér lun eller afkølet evt. med enten flødeskum, skyr, yoghurt, mandel- kokos- eller anden crème, pyntet med revet limeskal og drys af revet mørk chokolade.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen Det Søde - Sundhed & nydelse af Lisbeth Tordendahl

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.