Når tomaterne bages fremhæves tomatsmagen yderligere. Perfekt tilbehør til kød, men også som fyld i salat.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Tænd ovnen på 120°
Halver tomaterne og vend dem med salt,  sukker, balsamico og olivenolie.
Læg tomaterne i et ovnfast fad og bag dem i 2-3 timer, indtil de er mørkerøde.
Lad dem køle let og server.

Spis de bagte tomater som tilbehør til kød eller fisk, anvend som tilbehør til pasta bolognese eller som fyld i en salat.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Anders Schønnemann

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.