Rodfrugter er sunde og ovnbagte rodfrugter med persille og hvidløg er det svært at blive træt af. Brug de rodfrugter du har i huset – fx også knoldselleri og rødbeder.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær grøntsagerne i grove tern og kom dem i et ovnfast fad med knust hvidløg, olie, vand og honning. Krydr med salt og peber og bag dem ved ca. 180°C i ca. 45 min., til de er gyldne og møre. Drys med hakket persille.

Tip
Erstat eventuelt vand med hvidvin eller æblemost. Server retten til kogte og stegte kødretter.

Energi pr. person:
1000 kJ (240 kcal)
Fordelt på:
Protein 8%
Kulhydrat 61%
Fedt 31% (8 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 275 g

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.