• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Ovnbagte gulerødder, pastinakker og persillerødder

Ovnbagte rodfrugter

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Rodfrugter er sunde og ovnbagte rodfrugter med persille og hvidløg er det svært at blive træt af. Brug de rodfrugter du har i huset – fx også knoldselleri og rødbeder.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Aug – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    1/2 kg pastinakker
    2 persillerødder
    2 gulerødder
    1 fed hvidløg
    2 spsk olie
    2 dl vand
    1 spsk flydende honning
    1/2 bdt persille
    Salt og peber

     

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Erstat eventuelt vand med hvidvin eller æblemost. Server retten til kogte og stegte kødretter.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies