Måltidet der passer sig selv i ovnen og smager forrygende.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Partér kyllingen i underlår, overlår og bryst og del hver bryststykke i to.

Pil løgene og skær dem i kvarte. Skyl, rens og skær peberfrugt i grove tern.

Læg kylling, løg og peberfrugt i et ovnfast fad. Krydr med paprika, hvidløg, timian salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 30 min.

Halvér tomaterne. Læg tomaterne ved kyllingen og drys med mandler.

Sæt fadet tilbage i ovnen endnu 15 min.

Drys godt med hakket persille og server med ris eller kartofler.

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Fotograf Betina Hastoft

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.