”Æggekage i forklædning” er perfekt til festen på skolen eller i børnehaven. Hurtig at lave, masser af grønt og godt med smag.

Tilberedning

-

  1. Skær kartoflerne i mindre stykker og del broccolien i mindre stykker.
  2. Snit forårsløgene.
  3. Pisk æggene med fløde og krydr med salt og peber.
  4. Steg baconen næsten sprød og hæld fedtet fra.
  5. Bland kartofler, grønsager, bacon, salatost brækket i mindre stykker samt mynte.
  6. Kom det hele i en bradepande beklædt med bagepapir og hæld æggemassen over.
  7. Glat overfladen og bag den ca. 25 min. ved 175°C.
  8. Drys gerne med ekstra mynte og server den lun med brød. 

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Ovnbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.