Kullerfileterne får en skøn parmesan-crust på toppen, som bliver dejligt sprød, når den bliver bagt. Brug endelig paneringen til andre typer af fisk som for eksempel kulmule

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Sæt ovnen på 200 grader
  2. Skær blomkålen ud i små buketter og kom dem i en stor skål.
  3. Tilsæt olivenolie.
  4. Tilsæt fintrevet citronskal og salt.
  5. Hæld blomkålsbuketterne ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er bagte men stadig har lidt bid.
  6. Smelt smør i en gryde ved svag varme.
  7. Bland fintrevet parmesan med panko, finthakket timian, det smeltede smør og et nip salt.
  8. Fordel paneringen på kullerfileterne, dryp med olivenolie og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter, når blomkålen er taget ud.
  9. Drys friskkværnet peber over den bagte fisk og servér den med de lune citron-blomkål.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Ovnbagt citron-blomkål med parmesanpaneret kuller

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.