Ovnbagt citron-blomkål med parmesanpaneret kuller
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Sæt ovnen på 200 grader
- Skær blomkålen ud i små buketter og kom dem i en stor skål.
- Tilsæt olivenolie.
- Tilsæt fintrevet citronskal og salt.
- Hæld blomkålsbuketterne ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er bagte men stadig har lidt bid.
- Smelt smør i en gryde ved svag varme.
- Bland fintrevet parmesan med panko, finthakket timian, det smeltede smør og et nip salt.
- Fordel paneringen på kullerfileterne, dryp med olivenolie og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter, når blomkålen er taget ud.
- Drys friskkværnet peber over den bagte fisk og servér den med de lune citron-blomkål.
Opskrift, foto og styling: Julie Karla