Kullerfileterne får en skøn parmesan-crust på toppen, som bliver dejligt sprød, når den bliver bagt. Brug endelig paneringen til andre typer af fisk som for eksempel kulmule.

Ovnbagt citron-blomkål med parmesanpaneret kuller
Ingredienser
4 pers.
1
blomkål
1 skal af økologisk citron
3 spsk olivenolie
½ tsk salt
500 g kuller, 4 store fileter
25 g panko rasp
6 spsk fintrevet parmesan
1 spsk
frisk timian
20 g smør
Salt og peber
Olivenolie
Næringsindhold pr. 100g
Energi
122 kcalEnergi
507 kJKulhydrater
3.6 gKostfibre
1.5 gFedt
8.2 gProteiner
7.9 g
Opskrift, foto og styling: Julie Karla
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.