Verdens bedste lagkage… som kun bliver endnu bedre, når den lægges sammen med en rabarberkompot. Den ser vildt blæret ud, men er ikke svær at lave.

Othellokage med rabarber
Ingredienser
8 personer
Rabarberkompot
500 g rabarber skåret i små tern
100 g sukker
1 vaniljestang
Othellocreme
3 dl sødmælk
2 æggeblommer
1 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
Korn af 1 vaniljestang
3 dl piskefløde
3 lagkagebunde
150 g makroner
Chokoladeglasur
100 g flormelis
1 spsk. kakaopulver
2 spsk. kogende vand
Overtræksmarcipan
200 g marcipan
100 g flormelis
25-30 g glukosesirup
Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Tip
Når du samler lagkagen, kan du bruge omkredsen af en springform til at holde sammen på kagen. Det får den til at bevare formen og resultatet blive rigtig flot.
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbær og hindbær.