• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
coq au vin med laurbær svampe og løg

Orellanas coq au vin

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En aromatisk, kraftfuld ret med en skøn intens smag af urter, skalotteløg, rødvin og bacon.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jan – Dec
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    150 g bacon i tern olivenolie
    250 g champignon
    250 g skalotteløg
    4 store kyllingefileter (eller en hel hanekylling)
    2 spsk hvedemel
    ½ l rødvin (f.eks. en Cabernet Sauvignon)
    2 spsk flydende hønsebouillon (eller 1 terning)
    4 fed hvidløg, finthakkede
    ½ dl friske timianblade (eller 1 stor tsk tørrede)
    2 laurbærblade
    ½ tsk groft salt
    Friskkværnet peber

    Drys: 1 håndfuld grofthakket bredbladet persille llellle

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Spilopper og stjerneskud af Sif Orenalla

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Skru evt. op for mængderne og lav til to dage – retten er fuldstændig lige så lækker dagen efter, og er i øvrigt også egnet til frysning.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies