En godt sammensat middag, perfekt til en dag, hvor maden skal være noget særligt

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

  1. Puds kødet af og skær den tynde ende på mørbraden fra, ca. 10 cm.
  2. Brun kødet i lidt olie på en stor pande ved meget kraftig varme.
  3. Krydr og læg mørbraden i en bradepande.
  4. Steg den i ovnen ved 175°C i ca. 20-30 min., afhængig af tykkelse.
  5. Lad den hvile 10 min. under folie, inden den skæres. Brug stegetermometer. Den er rosa ved 60-63 grader, men tag den ud ved 58-60 grader, da den stiger yderligere et par grader mens den hviler.

Server sammen med spiralkartofler, bagt salat og svampesauce 

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Oksemørbrad med bagt salat og svampesauce

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.