Oksekødssuppe med squash
Tilberedning
30 min - 4 pers
Skær oksebøfferne i strimler. Skær gulerødder og porre i tændstiktynde strimler. Skær forårsløg i skiver. Snit hvidkålen fint. Rens rosenkål og snit den. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
Varm olien i en gryde og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder, porre og hvidkål og kog suppen i ca. 5 min. Det sidste minut koges rosenkålen med. Tag gryden af varmen. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Skær squash i strimler med en kartoffelskræller og vend i suppen. Fordel suppen i 4 suppeskåle og drys med forårsløg.
Tips
- Gør suppen mere mættende med kogte nudler. Fordel dem i bunden af skålene, inden suppen hældes over.
- Undlad oksekød, hvis du ønsker en kødfri suppe.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck