Skøn oksekødssuppe med masser af grøntsager. Ønsker du en kødfri suppe, så undlad oksekød, eller erstat med kylling, hvis du er mere til det.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Skær oksebøfferne i strimler. Skær gulerødder og porre i tændstiktynde strimler. Skær forårsløg i skiver. Snit hvidkålen fint. Rens rosenkål og snit den. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.

Varm olien i en gryde og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder, porre og hvidkål og kog suppen i ca. 5 min. Det sidste minut koges rosenkålen med. Tag gryden af varmen. Smag til med limesaft og fiskesauce.

Skær squash i strimler med en kartoffelskræller og vend i suppen. Fordel suppen i 4 suppeskåle og drys med forårsløg.  

Tips

  • Gør suppen mere mættende med kogte nudler. Fordel dem i bunden af skålene, inden suppen hældes over. 
  • Undlad oksekød, hvis du ønsker en kødfri suppe.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.