Skøn oksekødssuppe med masser af grøntsager. Ønsker du en kødfri suppe, så undlad oksekød, eller erstat med kylling, hvis du er mere til det.

Oksekødssuppe med squash
Ingredienser
4 pers.
2 store oksebøffer uden fedtkant
4 gulerødder
1 porre
1 bundt forårsløg
200 g hvidkål
200 g rosenkål
1 rød chili
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk. ingefær
2 spsk. grøn karrypasta
1 ½ liter grøntsagsbouillon
2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 squash
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
Tip
Gør suppen mere mættende med kogte nudler. Fordel dem i bunden af skålene, inden suppen hældes over.
Undlad oksekød, hvis du ønsker en kødfri suppe.