Der er masser af mad og god smag i salaten, hvor persille spiller en afgørende rolle.

Oksekødsalat med persille, løg og feta
Ingredienser
4 pers.
150 g quinoa
Grøntsagsbouillon til kogning
2 oksebøffer
Salt og peber
1 stort bundt bredbladet persille, evt. kruspersille
1 rødløg
1 agurk
100 g fetaost
Vinaigrette
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sød sennep (ravigotte)
3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 tsk. flyende honning
Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek Christensen
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Quinoa kan sagtens erstattes af bulgur, cous cous, perlebyg, perlespelt eller kogte kartofler i skiver.
Rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste dressing sammen hver aften