Oksekødsalat med persille, løg og feta
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Skyl quinoa og kog i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.
- Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.
- Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt. Slyng dem tør. Pil og skær løget i tynde både. Skær agurken i små tern. Vend quinoa med persille, løg og agurk.
- Anret på et fad med kød skåret i skiver. Smuldr fetaost over.
- Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
Tip
Quinoa kan sagtens erstattes af bulgur, cous cous, perlebyg, perlespelt eller kogte kartofler i skiver.
Rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste dressing sammen hver aften
Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek Christensen