• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Oksekødssalat med persille, rødløg, feta og quinoa

Oksekødsalat med persille, løg og feta

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Der er masser af mad og god smag i salaten, hvor persille spiller en afgørende rolle.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    150 g quinoa
    Grøntsagsbouillon til kogning
    2 oksebøffer
    Salt og peber
    1 stort bundt bredbladet persille, evt. kruspersille
    1 rødløg
    1 agurk
    100 g fetaost

    Vinaigrette
    1 spsk. citronsaft
    1 spsk. sød sennep (ravigotte)
    3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
    2 tsk. flyende honning

    Opskrifter og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek Christensen

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Quinoa kan sagtens erstattes af bulgur, cous cous, perlebyg, perlespelt eller kogte kartofler i skiver.

    Rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste dressing sammen hver aften

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies