• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Kinesisk sursød med grøntsager og oksekød - simpel grøntsagsret - Sæson

Oksekød med sursød sauce, agurk og rabarber

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Rabarber forbindes typisk med det søde køkken, men de fungerer også fint som grøntsag i det salte køkken!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    1 agurk
    250 g rabarber
    250 g nye gulerødder
    2-3 nye løg, gerne rødløg
    300-400 g oksekød i wokstrimler
    2 spsk rapsolie
    ½ dl sojasasuce
    3 dl god bouillon
    1 fed fintrevet hvidløg
    1 spsk fintrevet ingefær
    ½ dl eddike
    2 spsk sukker
    1 spsk majsstivelse
    Salt og peber

    Tilbehør
    300g ægnudler

    Opskrift og styling: Christine Bille Nielsen
    Foto Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies