Her er en super nem version af den japanske okonomiyaki. Den er proppet med grøntsager og smager vidunderligt!

Tilberedning

30 min - 2-3 pers

  1. Snit kål og porre fint (gem lidt porretop til servering).
  2. Drys begge dele med 1-2 tsk. salt og klem det hele sammen med hænderne.
  3. Riv gulerødderne groft.
  4. Pisk bouillon, æg, mel og bagepulver sammen.
  5. Vend kål, porre og gulerod i dejen.
  6. Varm to små pander op med lidt olie og fordel massen på dem. Tryk den godt ned og steg okonomiyakien under låg ved middel varme i ca. 10 minutter, eller til den har sat sig i bunden.
  7. Vend den og steg den igen i 7-10 minutter uden låg på den anden side. Steg til den er gylden og gennemstegt.
  8. Rør imens ketchup med soja, honning og chili. Smag til.
  9. Rør mayonnaise med lidt sukker og eddike.

Servering:
Anret okonomiyakien med bbq sauce og striber af mayo. Servér med masser af brøndkarse og lidt snittet porre.

TIP!
Brug det kål du har. Brug forårsløg, når de er i sæson, og nyd at så meget grønt, kan være i en lille ret!

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.