En dejlig ret med ristede svampe, nye kogte kartofler og sprød pancetta. Pancetta er italiensk bacon – det er saltet og lufttørret, men ikke røget.


Tilberedning

45 min - 2 personer

Steg pancettaen på bagepapir i ovnen ved 180 grader til det er sprødt.

Kog kartoflerne.

Rist svampene i hed olivenolie på en pande og tilsæt de kogte kartofler som varmes igennem.

Anret svampe og kartofler på en tallerken eller et lille fad og læg pancettaen ovenpå.

Dryp pesto rundt i kanten før servering.

Opskrift og styling: Venligst udlånt at Tvedemose

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Nye kartofler med pancetta og ristede svampe

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.