Nudler med kylling og broccoli
Tilberedning
15 min - 4 personer
- Sæt vand i kog i en elkeddel. Kom nudlerne i en lille kasserolle og hæld kogende vand over. Sæt på blus og kog 5 minutter. Sigt vandet fra og sæt til side.
- Vask og skær broccoli ud i små stykker. Skær inderfileterne ud i mindre stykker.
- Pil løg og hvidløg, og skær ud i små tern.
- Varm en stor sauterpande op. Kom olie i panden og steg løg, hvidløg og kylling gylden. Ca. 5 min
- Kom broccoli i panden og steg videre. Ca. 5 min
- Kom nudlerne i panden. Vend rundt. Kom østerssovs, sød chilisovs og limesaft i panden. Vend rundt nogle gange, tag af varmen og servér.
Tip!
Kan varieres i det uendelige. Tilsæt frisk spinat, ærter, eller tomater. Skift kylling ud med rejer eller rester af grøntsager. Kom de friske ærter eller andet friskt grønt i, lige før servering.
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard