Nudelsuppe med svampe, bønnespirer og purløg
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Rens svampene og skær dem midt over eller i tykke skiver.
- Læg i en skål og vend dem med olie og salt.
- Steg ved høj varme, til væden er fordampet, og svampene er flot gyldenbrune. Læg til side.
- Kog imens æggene i en gryde med vand til de er blødkogte (ca. 6 min).
- Varm bouillonen op.
- Kog ægnudlerne al dente i let saltet vand efter anvisningerne på pakken. Hæld dem over i en si, og skyl dem med koldt vand, så du stopper kogningen.
- Smag bouillonen til med fiskesauce. Den skal være til den lidt salte side.
- Skyl bønnespirerne godt.
- Skyl limefrugterne og skær dem i både.
- Klip eller hak purløget fint.
- Pil æggene og skær midt over.
- Anret i skåle med nudler nederst, så bouillon, svampe, bønnespirer, æg og purløg.
- Servér med masser af frisk limesaft og evt. lidt chili flakes efter smag.
Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov