Nudelsuppe med svampe og bønnespirer| Opskrift på Sæson
Et af de bedste måltider i de kolde måneder er en varmende nudelsuppe. Her med umamifyldte svampe, friske sprøde bønnespirer og purløg. Et æg på toppen mætter ekstra.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Rens svampene og skær dem midt over eller i tykke skiver.
  2. Læg i en skål og vend dem med olie og salt.
  3. Steg ved høj varme, til væden er fordampet, og svampene er flot gyldenbrune. Læg til side.
  4. Kog imens æggene i en gryde med vand til de er blødkogte (ca. 6 min).
  5. Varm bouillonen op.
  6. Kog ægnudlerne al dente i let saltet vand efter anvisningerne på pakken. Hæld dem over i en si, og skyl dem med koldt vand, så du stopper kogningen. 
  7. Smag bouillonen til med fiskesauce. Den skal være til den lidt salte side.
  8. Skyl bønnespirerne godt.
  9. Skyl limefrugterne og skær dem i både.
  10. Klip eller hak purløget fint.
  11. Pil æggene og skær midt over.
  12. Anret i skåle med nudler nederst, så bouillon, svampe, bønnespirer, æg og purløg.
  13. Servér med masser af frisk limesaft og evt. lidt chili flakes efter smag.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Nudelsuppe med svampe, bønnespirer og purløg

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.