Et stort grønt iceberg fra friland er en sommerdelikatesse. De yderste blade kan bruges som kreative serveringsskåle til en fyldig og flot salat. En dejlig frokost- eller middagssalat.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Pil otte af de store yderste blade af salaten og gem dem til serveringen.

Snit resten af salaten fint og bland den med ægnudlerne.

Varm olien i en stor pande, dup kødet tørt og steg det under omrøring i 3 – 4 minutter. Drys salt og peber på.

Lad kødet afkøle og bland alle ingredienser med den sur-søde sauce samt koriander. Anret salaten i store icebergblade og drys med cashewnødder samt evt. ekstra koriander.

Tip
Kylling kan bruges i stedet for svinekød.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.