Novembersuppe
Tilberedning
45 min - 4 personer
Varm olivenolien i en gryde, sauter jordskokker, løg, hvidløg og porre. Kom laurbær, timian, vand og salt i, og lad det simre i 20 minutter.
Skræl imens pastinakken, og lav lange strimler med en tyndskræller, læg dem på køkkenrulle et lille stykke tid, så noget af vandet kan trække ud. Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
Tag suppen af varmen, når den er færdig. Fjern timiankviste og laurbær, køl den lidt ned, og blend den. Hæld suppen tilbage i gryden, kom piskefløde i, og varm den op, smag til med salt og peber.
Server suppen med chips på toppen og et godt brød til.
Opskriften er udviklet af Trine Hahnemann og venligst udlånt fra bogen "365 hverdagsretter"