Suppen har en dejlig mild og nøddeagtig smag og de sprøde pastinakchips er et hit

Tilberedning

45 min - 4 personer

Varm olivenolien i en gryde, sauter jordskokker, løg, hvidløg og porre. Kom laurbær, timian, vand og salt i, og lad det simre i 20 minutter.

Skræl imens pastinakken, og lav lange strimler med en tyndskræller, læg dem på køkkenrulle et lille stykke tid, så noget af vandet kan trække ud. Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.

Tag suppen af varmen, når den er færdig. Fjern timiankviste og laurbær, køl den lidt ned, og blend den. Hæld suppen tilbage i gryden, kom piskefløde i, og varm den op, smag til med salt og peber.

Server suppen med chips på toppen og et godt brød til.

Opskriften er udviklet af Trine Hahnemann og venligst udlånt fra bogen "365 hverdagsretter"

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.