Nordisk råkost og hakkebøf
Det smager af det nordiske køkken. Enkelt, lækket og æstetisk
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken. Snit kålen meget fint. Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og lad den stå ca. 30 minutter. Vrid kålen fri for overskydende væske og kom den i en skål.
- Knæk den nederste træede ende af asparges. Kog asparges i ca. 1 minut, afkøl og snit dem.
- Snit sukkerærterne.
- Vend kål med asparges, sukkerærter og friskbælgede ærter.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten sammen med hakket dild og karse. Smag til med salt og peber.
- Form kødet til 4 hakkebøffer. Krydr med salt og peber og steg på grillen til kødet er gennemstegt og kødsaften klar.
- Servér salaten til hakkebøffer med kogte kartofler.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek