• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på nordisk pokébowl med forårsløg, majs og hokkaido græskar - Sæson

Nordisk Poké Bowl

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Jeg er vild med bowls. Pokébowls, mexibowls, bare bowls med det hele i et. Her i en nordisk efterårsversion med det bedste fra sæsonen toppet på perlebyg.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Aug – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    • 1 hokkaido
    • Olivenolie
    • Salt
    • 4 dl perlebyg
    • Salt
    • 2 majs
    • 1 bundt forårsløg
    • 2-4 kyllingebryster

    Dressing:

    • 1 dl kærnemælk
    • 1 spsk. mayonnaise
    • 2 tsk. citronsaft
    • ½ fed hvidløg, fint revet
    • 5 dråber tabasco/syrlig chilisauce
    • salt og peber
    • 1 spsk. fint hakket forårsløg-top

    Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Dressing

    1

    Servering

    1
    2

    Tip

    Du kan sagtens spise skrællen på hokkaido. Skrub derfor inden du bager den.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies