Jeg er vild med bowls. Pokébowls, mexibowls, bare bowls med det hele i et. Her i en nordisk efterårsversion med det bedste fra sæsonen toppet på perlebyg.

Nordisk Poké Bowl
Ingredienser
4 pers.
- 1 hokkaido
- Olivenolie
- Salt
- 4 dl perlebyg
- Salt
- 2 majs
- 1 bundt forårsløg
- 2-4 kyllingebryster
Dressing:
- 1 dl kærnemælk
- 1 spsk. mayonnaise
- 2 tsk. citronsaft
- ½ fed hvidløg, fint revet
- 5 dråber tabasco/syrlig chilisauce
- salt og peber
- 1 spsk. fint hakket forårsløg-top
Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Dressing
1
Servering
1
2
Tip
Du kan sagtens spise skrællen på hokkaido. Skrub derfor inden du bager den.