Jeg er vild med bowls. Pokébowls, mexibowls, bare bowls med det hele i et. Her i en nordisk efterårsversion med det bedste fra sæsonen toppet på perlebyg.

Tilberedning

+60 min - 3-4 pers

  1. Skrub hokkaido. Skær top og bund af og flæk det. Skrab kernerne ud.
  2. Skær græskarret i både, bred dem ud på en bageplade og dryp dem med lidt olivenolie og krydr dem med salt.
  3. Bag dem møre i den varme ovn i ca. 35-45 minutter.
  4. Kog perlebyggen mør – det tager ca. 20 minutter. Afdryp den.
  5. Damp majs i lidt kogende, saltet vand i 2-3 minutter.
  6. Snit den hvide del af løgene og skær rødderne af. Snit toppen og gem den til servering.
  7. Gnid løg og kylling med olivenolie og grill begge dele på en varm grillpande. Krydr med salt.

Dressing:

  1. Rør en dressing af kærnemælk, mayonnaise, citronsaft, hvidløg, tabasco, salt, peber og lidt fint hakket forårsløg.

Servering:

  1. Anret perlebyg i store skåle.
  2. Top med græskar, skiver af kylling, majskerner, grillet forårsløg, løgtoppe og dressing og servér straks.

TIP!
Du kan sagtens spise skrællen på hokkaido. Skrub derfor inden du bager den.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.