Fintsnittet kål med tørrede frugter, nødder og kerner får smagen helt op under loftet.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær lige dele rødkål, hvidkål og fennikel i papirtynde stykker og bland dem med de friskhakkede krydderurter.

Rist birkes, sennepsfrø og løgfrø på en pande, til de begynder at ryge lidt. Afkøl frøene og bland dem i salaten. Rist græskarkernerne i lidt olie, til de ”popper”, salt dem, lad dem køle af og tilsæt dem til salaten.

Kom hasselnøddekernerne på bagepapir i ovnen og rist dem ved 150 grader, til hinderne kan nulres af i et viskestykke.

Hak hasselnødderne groft sammen med de tørrede tranebær og kom dem i salaten. Bland det hele godt sammen.

Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og fordel dressingen over salaten.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "AnneMad med mere"

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.