En vidunderlig nordisk salat som passer perfekt til frokostbordet eller som en let aftensmad.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

1. Pensl de 3 skiver rugbrød med lidt olie og drys med en smule salt.
2. Skær hver skive ud i 6 små firkanter og læg et stykke gedeost på hver enkelt.
3. Placer dem på en beklædt bageplade og bag i ovn ved 200 grader i ca. 12 min.
4. Kom alle ingredienserne til vinaigretten i et glas med låg og ryst det godt sammen.
5. Skyl efterårssalaten grundigt og slyng den tør.
6. Skyl æblerne, fjerne kærnehuset og skær dem i slanke både.
7. Anret salaten på tallerkener, fordel de små gedeoste hapser og skiver af æble imellem salaten.
8. Dryp til sidst med vinaigrette og server salaten.

Opskriften er venligst udlånt af voresjord.dk

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Nordisk efterårssalat med rug, gedeost og æble

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.