Brødet er baseret på nødder og æg og indeholder ikke mel. Spis det til ost eller som mellemmåltid, og opbevar brødet på køl, hvor det kan holde sig i en uges tid.


Tilberedning

+60 minutter - 1 formbrød

Opvarm ovnen til 165/150° varmluft.

Rist evt. nødderne på en tør pande, over middel/høj varme i 4-5 min. under omrøring. Det forstærker nøddesmagen.

Bland nødder, salt og rosmarin i en skål. Rør æggene i sammen med olie.

Pres overskydende saft af de revne kartofler, og tilsæt dem herefter til æggemassen.

Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag brødet i ca. 1 time, til det er fast og gyldent.

Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

 

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.