• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Nøddebrød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Brødet er baseret på nødder og æg og indeholder ikke mel. Spis det til ost eller som mellemmåltid, og opbevar brødet på køl, hvor det kan holde sig i en uges tid.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jan – Dec
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    1 formbrød

    700 g nødder og kerner (f.eks. 150 g hørfrø, 100 g solsikkekerner, 200 g mandler, 50 g pistacier,
    100 g græskarkerner)
    8 g fint salt
    1 tsk. rosmarin (kan udelades)
    5 æg, str. M/L
    ¾ dl olie
    150 g revet rå kartoffel, gulerod eller squash
    Smør/olie, til formen

    Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies