En cobbler er den skønneste (og nemmeste) tærte man kan forestille sig. Servér den med is, cremefraiche, flødeskum eller yoghurt.

Tilberedning

+60 min - 6 pers

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Flæk blommerne og kassér stenene.
  3. Skær blommerne i grove både og vend dem med ½ dl sukker og majsstivelse. Fordel dem i et ovnfast fad (ca. 24 cm)
  4. Bland hvedemel, sukker, salt og bagepulver sammen. Skær smørret i tern og smuldr det i melet. Saml dejen med koldt vand, brug en ske. Den skal være klistret.
  5. Læg klatter af dejen ovenpå blommerne og bag din cobbler i den varme ovn i ca. 40 minutter. eller til den er gylden og gennembagt. Dejen fordeler sig under bagningen og frugten koger op, så sæt gerne en bageplade med bagepapir under din form, for en sikkerheds skyld.
  6. Servér din cobbler lun med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis til.

TIP!
Skru evt. op for sukkeret, hvis dine blommer er meget syrlige.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.