Blåbærrene gør disse muffins dejlig saftige. Lækre på weekendmorgenbordet eller som en del af en god brunch.

Tilberedning

60 minutter - 12 stk

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen.
  3. Rør citronsaft, mælk, hvedemel, havregryn og bagepulver i.
  4. Kom blåbærrene i en si og skyl dem. Afdryp dem i sien. Vend blåbær og chokolade i dejen.
  5. Kom dejen i 12-14 store faste hvide papirmuffinsforme. Drys havregryn, mandelflager og sukker på toppen.
  6. Bag dem ca. 30 minutter på midterste ovnribbe til de er gyldne og gennembagte.

Tips
Du kan fryse disse muffins i en frysepose. De kan holde sig ca. 3 måneder ved -18 grader.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.