Brug sæsonens æbler til at lave saftige og smagfulde muffins. Disse kan spises med god samvittighed og passer perfekt til festlige lejligheder.

Tilberedning

- 16 stk.

Smelt smørret.
Pisk honning og æg til en skummende og meget luftig masse.
Vend straks revet æble, kokosmel og havregryn i.
Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør i det sammen med smeltet smør.
Fordel dejen i 16 smurte muffin forme, drys evt. med lidt ekstra kokos og bag dem 20-25 min. ved 200°C.

Tips.
Kagerne kan sagtens fryses til senere. De er ikke så søde som en klassisk muffin og nyd dem med god samvittighed.

 

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.