En lækker mexicansk inspireret mættende morgenmad, hvor de søde knasende majs giver en rigtig god smag.

Tilberedning

20 minutter - 2 personer

Pil bladene af majskolben og skær majsene af kolben. Varm olien på en pande og steg majskernerne 2-3 minutter, mens du hele tiden vender rundt i dem. Slå æggene ud over majsene og vend godt rundt, mens du steger majs og æg 2-3 minutter til æggene er stegt og fordelt i majsene. Krydr med salt og peber. Tag ægge-majsblandingen af panden.

Varm tortillapandekagerne en ad gangen på panden. Fold tortillaerne som kræmmerhus. Fordel ost, oregano, ægge-majsblandingen, parmaskinke, halve cherrytomater og evt. koriander i dem. Server wrapsene med salsa.

Tips
Du kan også sagtens bruge disse wraps som nem aftensmad sammen med snackgrøntsager.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Morgenmadswraps med majs, æg, ost og skinke

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.