Saftige muffins til morgenmaden eller madpakken som smager sødt af æble, rosiner og kanel. Brug også gulerod, banan eller pære i stedet for æble.

Tilberedning

40 min - 12-16 stk.

Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.

Bland de tørre ingredienser i en skål.

Pisk æggene sammen med ahornsirup, revet æble og rosiner i en anden skål. Pisk æggemassen ned i den tørre blanding. Lad dejen trække i 5 min.

Rør dejen igennem igen, og fordel den så i 12 smurte muffinsforme. Drys med de hakkede mandler.

Bag muffinsene i ca. 20 min., til de er faste og gyldne.

Opbevar dem på køl, så holder de bedst.

Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.