Gode syrlige æbler sammen med mørbrad og rucola – et sandt efterårshit og en rigtig mormorret.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Hæld olivenolie på en pande og brun den rensede mørbrad på alle sider i små ti minutter. Læg låg på panden og steg mørbraden yderligere i 15 minutter. Vend den en gang imellem. Varm lidt olivenolie på en anden pande og steg løgene bløde. Tilsæt æbler og timian og steg videre i 5 minutter.

Skær mørbraden i skiver.

Fordel æble-løgblandingen på fire tallerkener og placer mørbraden ovenpå.

Kom hvidvin, bouillon, sennep og chili i kødstegeskyen, krydr med salt og peber og giv det et opkog.

Hæld skyen over og omkring mørbraden og anret med lidt dekorativ, friskskyllet rucola. Drys evt. med lidt rosenpeber, der har fået et par stød i morteren.

Server med lunet flutes og evt. en grøn salat.

Opskrift og foto fra bogen "Guld i gryden" af Sif Orrelana

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.