Vegetarisk minestrone - en klassisk suppe som kan varieres på et utal af måder. Her er den propfyldt med skønne efterårsgrøntsager, og når vinteren banker på døren, kan du udskifte savoykålet med grønkål for en vinterversion.

Minestronesuppe med porre, savoykål og glaskål
Ingredienser
4 pers.
1
porre
1
løg
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
2 spsk tomatpuré
2 spsk finthakket frisk oregano
2 laubærblade
1 dåse hakkede tomater
180 g
savoykål (1 blad)
½
glaskål
250 g pasta
1 dåse baked beans
2 spsk citronsaft
2 tsk salt og peber
Opskrift: Camilla Skov
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Tip
Har du ingen citroner kan du bruge æblecidereddike i minetronesuppen.