En skøn klassisk minestrone-suppe med masser af grønt fyld og pasta. En børnevenlig ret, der kan varieres efter sæsonens grøntsager, og hvad man har i køleskabet.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Hak løg og hvidløg fint og steg det gyldent ved middelvarme i en gryde.
  2. Skær gulerødder, squash og bladselleri i små stykker, og kom dem i gryden.
  3. Tilsæt finthakket timian og laurbærblade og lad grøntsagerne stege ved middelvarme i ca. 5 minutter.
  4. Kom tomaterne i sammen med grøntsagsbouillon og bønner og lad det simre under låg i ca. 10 minutter.
  5. Skær kernerne af majskolben og kom dem i gryden.
  6. Bræk lasagnepladerne i mindre stykker og kom dem i gryden.
  7. Lad det hele simre 7-10 minutter under låg indtil pastaen er al dente.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Vend til sidst en håndfuld grofthakket frisk basilikum i suppen.
  10. Servér suppen med et lækkert brød, fintrevet parmesan og friske basilikumsblade.

Tip!

  • Brug de grøntsager, du har i grøntskuffen. Du kan sagtens variere grøntsagerne efter sæson. Men behold altid løg, gulerod og selleri, da de bidrager med masser af smag.
  • Du kan nemt brække lasagnepladerne i stykker ved at lægge dem i en frysepose og banke dem med en kødhammer. Stykkerne må gerne være forskellige, så der både er små og store stykker pasta.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.