En streetfood frokostret fyldt med masser af smagsindtryk.

Tilberedning

20 minutter - 2 personer

Pil bladene af majskolben og skær majsene af kolben. Varm olivenolien op på en pande. Svits majskernerne 2-3 minutter. Krydr med chipotle, salt og peber. Kom majskernerne i en skål.

Riv kyllingekødet i mindre stykker med et par gafler. Skær agurken i tern og tomaterne i halve. Snit spidskålen fint. Halver avocadoen og tag avocadokødet ud med en ske. Skær det i skiver.

Lun tortillaerne på en tør pande.

Arranger tortillaer, majs, kylling, agurk, tomat, spidskål og avocado i to skåle eller madkasser. Dryp grøntsagerne og kyllingekødet med sammenpisket olivenolie, limesaft, salt og peber. Drys evt. med tørret oregano. Spis med salsa og evt. syltede jalapeno.

Tips:
Retten er også fin som aftensmad.

Græskarkerner ristet på en tør pande smager godt som drys over grøntsagerne.

Drys smuldret salatost/fetaost over salaten

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.